Een fijne werkplek? Dan moet je naar Mars!
Mars is een van de Best Workplaces 2018

Mars, #3 Great Places To Work

Mars is uitgeroepen tot een van de beste werkgevers van Nederland in de categorie multinationale organisaties in de lijst van Best Workplaces 2018 van GreatPlaceToWorkNL. We zijn uiteindelijke geeindigd op de derde plaats. Wat zijn we trots op deze geweldige erkenning. En nog trotser zijn we op alle 1.500 collega’s in Nederland die elke dag opnieuw van Mars een great place to work maken en met veel plezier hun werk uitoefenen! Tijd voor taart! 

Uit het onderzoek blijkt dat maar liefst 94% van de in totaal 1.500 Nederlandse medewerkers Mars als een great place to work beoordelen. Achter deze hoge score schuilt een organisatie die gedreven is door Vijf Principes die als een rode draad door het bedrijf gaan en als basis dienen voor alle beslissingen die dagelijks worden genomen. 

“Onze medewerkers steken veel energie in Mars, de organisatie steekt op haar beurt veel energie in de ontwikkeling van haar medewerkers; dat is waar we voor staan bij Mars. We zijn ontzettend trots op deze prijs”, aldus Jack Tabbers, algemeen directeur van Mars Nederland. “Deze prijs weerspiegelt de trots van onze medewerkers op hun werk en hun werkplek. Een groot dankwoord richting hen is hier zeker op zijn plaats.” 

Het onderzoek, uitgevoerd door Great Place to Work, bevestigt dat Mars een bedrijf is dat haar medewerkers op de eerste plaats zet: niet alleen staat individuele en persoonlijke ontwikkeling hoog op de agenda bij Mars, er wordt ook met een scherp oog gekeken naar het potentieel van alle individuen en de bijbehorende prestaties. “Bij Mars bieden we mensen geen baan maar een carrière, waardoor een flink percentage van onze medewerkers al langer dan 10, 20 en in sommige gevallen soms wel 30 of 40 jaar bij Mars werkt”, zegt Jack Tabbers. 

Een totaaloverzicht van de Great Place To Work lijst 2018 kun je vinden via: http://www.greatplacetowork.nl/beste-werkgevers/best-workplaces-van-nederland

 

Interesse in een carriére bij Mars or Royal Canin Nederland?