Persoonlijke ontwikkeling

Wij verwachten dat onze medewerkers elke kans grijpen om zichzelf te ontwikkelen. Je beslist dus vooral zelf hoe de toekomst er voor jou uitziet. Maar dat kan op veel verschillende manieren verlopen.

70/20/10-leermodel

We stimuleren het uitbouwen van je carrière in verschillende landen en bedrijfseenheden en bieden je via ons 70/20/10 leermodel een structuur voor je ontwikkeling in de breedste zin. Zo geloven we dat 70% van je opleiding bestaat uit jou de mogelijkheid geven om zelf dingen te proberen, zelfs als dit bepaalde risico’s inhoudt. 20% leer je door te leren van anderen en een mentor. En de laatste 10% leer je tijdens kwalitatief hoogstaande opleidingen en cursussen, ontwikkeld door de experts van ons eigen prijswinnende Mars University evenals door vooraanstaande externe instellingen, zoals Harvard University. Geen wonder dat een krant in de UK onze opleiding beschreef als een betere keuze voor een jongere dan Harvard, Insead of London Business School. En dat is niet alles.

Mars competentiemodel

We werken samen met al onze medewerkers om hun doelstellingen op lange termijn te begrijpen en zorgen ervoor dat we hen ondersteunen om deze doelen te bereiken. Iedereen, letterlijk iedereen, heeft hier een plan voor persoonlijke ontwikkeling. Dit plan definieert de doelstellingen, is uitgangspunt voor gesprekken over de voortgang en de basis voor mogelijke salarisaanpassingen. Het is gebaseerd op ons toonaangevend competentiemodel, ontwikkeld in partnerschap met Lominger®, en is geschikt voor meerdere afdelingen. Het biedt onze associates een gemeenschappelijke tool om over ontwikkeling te praten.

#3 Great Place to Work in Nederland

Met programma's als Make The Difference, het Mars Ambassadors Program en onze focus op persoonlijke ontwikkeling leggen we een nadrukkelijke focus op het ontwikkelen, betrekken, bedanken en inspireren van onze associates. Mede hierdoor zijn we in 2018 op de 3e plek geëindigd van Great Places To Work in Nederland. De volledige lijst van alle Great Place to Work kun je hier bekijken.

De Gallup-organisatie dacht hierover hetzelfde en heeft Mars hiervoor meerdere keren de Great Workplace Award voor toegekend. 

 

Interesse in een carriére bij Mars or Royal Canin Nederland?