Sales Representative Veterinary Noord-Holland

Beschik jij over commercieel talent, communicatieve vaardigheden en ben je een echte teamplayer? – kom dan ons team versterken!

ROYAL CANIN®, een divisie van MARS, is het toonaangevende merk op het gebied van gezondheidsvoeding voor kat en hond. Royal Canin ontwikkelt voeding op basis van ‘Kennis & Respect’ voor dieren, hierbij staat de gezondheid van kat en hond altijd centraal. Ons assortiment en onze positie in de markt vereisen een goed advies van de verkoper aan de consument. Daarom wordt Royal Canin uitsluitend geadviseerd door gespecialiseerde verkoopkanalen zoals dierenspeciaalzaken, dierenartspraktijken en fokkers. Voor het uitbouwen van het succes van Royal Canin in de veterinaire markt zijn wij op zoek naar een:

Sales Representative Veterinary Noord-Holland (m/v)

een bewezen commerciële professional met een passie voor katten en honden.

Ben jij een salestalent met het potentieel om door te groeien binnen onze organisatie? Beschik je over aantoonbare succesvolle werkervaring in sales met direct klantcontact? Ben jij een echte teamplayer? Wij zoeken een commercieel sterke, creatieve relatiebouwer die in staat is de belangen van Royal Canin en de klant in balans te houden. Je rayon bestrijkt de provincies Noord-Holland en een deel van Flevoland.

Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van je commerciële doelstellingen bij de dierenartspraktijken binnen jouw rayon. Door actieve begeleiding ben je verantwoordelijk voor het verhogen van het marktaandeel en de merkwaarde van Royal Canin. Je bent dagelijks actief betrokken bij je klant en deelt je kennis en informatie met andere afdelingen om gezamenlijk de klantbeleving en verwachtingen te overtreffen.

Ben jij dat commercieel talent? Word je enthousiast van het werken met een premium brand en het uitbouwen van een eigen rayon? Beschik je over passie voor katten en honden? Weet je balans te houden tussen acquisitie en relatiebeheer? Word je enthousiast van vrijheid en commerciële doelen? En werk je graag in een team? Dan is de functie van Sales Representative binnen Royal Canin echt de ideale job voor jou!

Solliciteren kan via https://jobs.mars.com 

.

 Bekijk de onderstaande pagina's om meer te weten over werken bij Royal Canin.