ROYAL CANIN® X-Small Puppy

X-Small Puppy - hondenvoer voor pups van zeer kleine honden van 10 maanden tot 8 jaar met een volwassen gewicht tot 4 kilo

X-Small Puppy X-Small Puppy floor
Verkrijgbaar in verpakking van 500g, 1,5kg en 6kg.

Je zeer kleine pup is gezond, toch? Of zou hij in de korte tijd dat hij erg hard groeit wel wat meer energie kunnen gebruiken? X-Small Puppy van ROYAL CANIN® helpt pups van zeer kleine honden de best mogelijke start te geven.

 • Zeer energierijk
 • Gezonde spijsvertering en darmpassage
 • Ondersteunt de natuurlijke afweer
De juiste voeding? Doorloop de voedingswijzer

Belangrijkste kenmerken

Zeer energierijk

Zeer energierijk

Voldoet aan de hoge energiebehoefte tijdens de groeiperiode van een pup van een zeer klein ras en komt tegemoet aan de kieskeurige eetlust.

Gezonde spijsvertering en darmpassage

Gezonde spijsvertering en darmpassage

Een uitgebalanceerde inname van voedingsvezels (waaronder psyllium) helpt de darmpassage te stimuleren en de kwaliteit van de ontlasting te verbeteren.

Ondersteunt de natuurlijke afweer

Ondersteunt de natuurlijke afweer

De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk. Dankzij een gepatenteerd* complex van antioxidanten (waaronder vitamine E) helpt X-SMALL PUPPY de natuurlijke afweer van je pup te ondersteunen.   *Frankrijk, patent nr. EP1146870.

Voedingstabel

Voedingstabel voor deze unieke brok

Ingrediënten

Samenstelling

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, sojaolie, visolie, psylliumschil en psylliumzaden (1%), Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), extracten uit gist (bron van bètaglucanen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine A (IE/kg) 21.500
Vitamine D3 (IE/kg) 1.000
Vitamine E (mg/kg) 510
E1 (ijzer) (mg/kg) 42
E2 (jodium) (mg/kg) 4,2
E4 (koper) (mg/kg) 13
E5 (mangaan) (mg/kg) 55
E6 (zink) (mg/kg) 115
E8 (selenium) (mg/kg) 0,07

Technologische toevoegingsmiddelen

Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (g/kg) 10

Sensoriële toevoegingsmiddelen

Yucca-extract (mg) 125
NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staan vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'.

Conserveermiddelen

Antioxidanten

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (%) 31
Ruw vet (%) 20
Ruwe as (%) 7,9
Ruwe celstof (%) 1,5

Korte snelle groei
Wat begint als een pluizig bolletje in de palm van je hand van een paar honderd gram groeit in tien maanden uit tot een volwassen hond. En vooral in de eerste maanden gaat het snel. In 7 tot 8 weken vertienvoudigen puppy’s hun geboortegewicht. Daarna volgt nog een groeispurt tot 10 maanden. Om hem of haar dan de best mogelijke ‘vliegende’ start te geven is het belangrijk dat je je pup de juiste voeding geeft.
 
Optimale energiebehoefte
X-Small Puppy van ROYAL CANIN® voldoet aan de specifieke behoeftes van je pup van 2 tot 10 maanden. Het bevat speciale voedingsstoffen om een gezonde spijsvertering te ondersteunen. Verder is het bijzonder smakelijk en het ondersteunt het natuurlijke afweersysteem. Erg belangrijk voor zulke jonge pups, die net in het leven staan. Ook bevat de voeding 'calciumvangers' om tandsteen te voorkomen.

 

Beoordeling: 3.3/5 1

Wat zeggen andere baasjes over ROYAL CANIN® X-Small Puppy?

Schrijf beoordeling

 • Prijs-kwaliteit verhouding
  Prijs-kwaliteit verhouding: 4/5
 • Acceptatie door mijn huisdier
  Acceptatie door mijn huisdier: 4/5
 • Verkrijgbaarheid van het product
  Verkrijgbaarheid van het product: 4/5

Mijn Vlinderhondjes zijn er dol op !!

Op de clubmatch van de PPVN ( papillon en Phalène Vereniging Nederland, www.pp-vn.nl ) kregen we na de keuring, in de puppie klas, allemaal een zakje Royal canine X small Junior. Ik had deze variëteit van de puppie brokjes nog nooit gezien, en was natuurlijk heel benieuwd hoe mijn vlindertjes het vonden. Nou....ze zijn er razend op, en de 2 zakjes van 0,5 kilo waren dus ook zo op. Wel jammer dat het hier in de buurt niet te krijgen is :( Maar ik ben heel blij dat ik het online gevonden heb, en het nu toch kan bestellen :D Ik denk dat deze brokjes ook zeer geschikt zijn, voor andere kleine rassen, onder de 4 kilo.