Actievoorwaarden: Royal Canin Voedingswijzer

Om de keuze voor de juiste voeding voor jouw kat en/of hond makkelijk te maken, heeft Royal Canin een voedingswijzer ontwikkeld. Door enkele vragen te beantwoorden, krijg je binnen één minuut de door Royal Canin geadviseerde voeding op maat voor jouw kat of hond. Na het invullen van verdere persoonlijke gegevens, nodig voor het afhandelen van deze actie, ontvang je binnen enkele minuten een email. Deze email bevat een voedingsadvies en waardebon voor de bij het advies behorende Royal Canin gezonde voeding.

Waardebonnen

Bij een voedingsadvies voor de kat, ontvang je een waardebon goed voor één 400 grams-verpakking kattenvoeding (500 gram voor Sphynx-voeding) voor de volwassen kat voor €3,50. Indien je de voedingswijzer hebt doorlopen voor een kitten, ontvang je waardebon goed voor één 400 grams-verpakking kittenvoeding voor €1,-.  Op de waardebon staat het voordeelbedrag vermeld dat je na insturen van de waardebon terug ontvangt op jouw bankrekening. BV. in het geval van een kittenvoeding met aankoopbedrag €5,- vemeld de waardebon een voordeelbedrag van €2.50 (Aanbod kittenvoeding voor € 2,50, Jij hebt € 5,- betaald en krijgt dus €2,50 retour).
Bij de vermelding van het kortingsbedrag op de waardebon wordt uitgegaan van de door Royal Canin geadviseerde verkoopprijs.

Bij een voedingsadvies voor de hond ontvang je een waardebon ter waarde van maximaal € 5,-. Voor alle gezonde voedingen uit het 'Mini-assortiment' van Royal Canin geldt een korting van € 3,50. Voor alle overige voedingen geldt een korting van € 5,-.  Het geldende kortingsbedrag staat steeds op de waardebon gedrukt.

De waardebonnen zijn uitsluitend geldig bij aankoop in een gespecialiseerde fysiek verkooppunt van de op de bon vermelde voeding (400/500 gramsverpakking voor katten en een verpakking van minimaal 1,5 kg voor honden). Aankopen gedaan bij Internetwinkels worden niet vergoed.

Gouden Wisselweken 2017

Van 27 februari 2017 tot en met 9 april 2017 zijn het de Gouden wisselweken bij Royal Canin. In deze periode gelden voor alle Royal Canin Rasspecfieke voedingen andere actieprijzen.In deze periode geldt voor deze producten niet de reguliere korting verbonden aan het voedingsadvies. Klik hier voor de volledige actievoorwaarden van de Gouden Wisselweken

Overmaken kortingsbedrag

Knip de streepjescode uit de verpakking van de geadviseerde ROYAL CANIN® gezonde voeding op maat en niet deze linksonder op de waardebon. Stuur de waardebon + kassabon op naar:

Hokra
o.v.v. Korting Internet Voedingswijzer
De Vort 5
4225 SH Noordeloos

Het bedrag wordt binnen 6 weken overgemaakt op de opgegeven bank- of girorekening.

Let op:

 1. De Royal Canin Voedingswijzer biedt je de mogelijkheid om met voordeel een gezonde voeding op maat te proberen.
 2. Je kunt voor maximaal 5 verschillende honden én 5 verschillende katten een voedingsadvies aanvragen en waardebon ontvangen. Het aantal in te sturen waardebonnen is echter aan een maximum van 1 gebonden.;
 3. Per huisadres, emailadres, IP-adres en/of bank-/girorekeningnummer wordt slechts één waardebon advies hondenvoeding, één waardebon advies kattenvoeding vergoed.
 4. Bij indienen van meerdere waardebonnen hond of kat zal uitsluitend de eerst door Royal Canin ontvangen waardebon hond en eerst ontvangen waardebon kat worden vergoed.
 5. De per email toegestuurde waardebonnen zijn 4 weken geldig gerekend vanaf de datum dat het voedingsadvies en waardebon verstrekt is. De exacte geldigheidsdatum staat vermeld op de waardebon;
 6. Het bedrag vermeld op de waardebon van de betreffende gezonde voeding, is het bedrag dat op jouw rekening wordt overgemaakt.
 7. De naam en woonplaats geprint op de waardebon en opgeslagen in de administratie van deze aanbieding, dienen overeen te komen met de gegevens gebruikt voor het terugstorten van het aankoopbedrag;
 8. De datum op de kassabon, is de geldige datum m.b.t. beoordeling van het tijdig verzilveren van waardebonnen;
 9. De waardebon geldt niet in combinatie met lopende Royal Canin acties, aanbiedingen en/of bonusverpakkingen;
 10. Alleen volledig uitgeprinte en ingevulde waardebonnen, voorzien van geprinte persoonlijke informatie, bevestigde streepjescode en kassabon worden geaccepteerd;
 11. Gekopieerde of onvolledige streepjescodes en/of streepjescodes van andere verpakkingen dan de geadviseerde voeding worden niet geaccepteerd;
 12. Deze actie geldt alleen bij aankoop van Royal Canin-producten bij door Royal Canin erkende fysieke verkooppunten in Nederland. Internetaankopen worden niet vergoed;
 13. Refunds vinden uitsluitend plaats op Nederlandse Giro- en/of bankrekeningen.
 14. Royal Canin controleert alle aangevraagde voedingsadviezen met bijbehorende waardebonnen op geldigheid zoals verwoord in deze actievoorwaarden;
 15. Indien meerdere waardebonnen onder valse voorwendselen (zie ook punt 2) worden ingediend voor refund vervalt het recht op refund voor alle ingediende waardebonnen.
 16. Tekstfouten en prijswijzigingen voorbehouden;
 17. Royal Canin is niet verantwoordelijk voor technische storingen op de voedingswijzer website en/of emailverkeer tussen Royal Canin en internetproviders die verzonden mail afhandelen;
 18. Aan de Royal Canin Voedingswijzer kunnen geen rechten worden ontleend.
 19. Royal Canin behoudt zich het recht voor de Voedingswijzer en bijbehorende voorwaarden aan te passen.
 20. Bij vragen en/of twijfel over het voedingsadvies kun je altijd contact opnemen met het Royal Canin Kenniscentrum via het contactformulier op onze website.

Meest gestelde vragen

 1. Ik heb geen printer? Hoe kan ik dan toch gebruiken maken van deze kortingsactie?
 2. Ik heb de email ontvangen met het voedingsadvies, maar er zit geen voordeelbon bij deze email?
 3. Royal Canin biedt 1 week voeding voor €3,50 of €1,- (kittenvoeding) en ik krijg vervolgens een verpakking met 400 gram voeding?


1: Ik heb geen printer? Hoe kan ik dan toch gebruiken maken van deze kortingsactie?

Als je geen printer hebt kun je wellicht een kennis vragen de kortingsbon uit te printen. Je kunt de mail met het voedingsadvies dan doorsturen naar deze kennis.

Is dit niet mogelijk? Stuur de mail dan voorzien van naam en adresgegevens door naar info.nld@royalcanin.com en je ontvangt een geprinte waardebon per post.

2. Ik heb de email ontvangen met voedingsadvies maar er zit geen waardebon bij deze email?

De waardebon wordt met het voedingsadvies meegestuurd en zit als PDF-document bij de email. De naam van dit bestand is: waardebon–nummer.pdf

Afhankelijk van de internetprovider kan het zijn dat bijlages geblokkeerd worden:

Indien je na controle van de bijlage de waardebon niet hebt gevonden, kun je de email met het voedingsadvies onder vermelding van jouw naam en adres doorsturen naar info.nld@royalcanin.com. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een waardebon per post thuisgestuurd.

3. Royal Canin biedt 1 week voeding voor €3,50 of €1,- (kittenvoeding) en ik krijg vervolgens een verpakking met 400 gram voeding?

Een volwassen kat - uitgaande van een normaal lichaamsgewicht van 4kg - eet gemiddeld 50 tot 70 gram voeding per dag. Wekelijks eet een kat dus tussen de ca. 350 en 500 gram voeding. Een 400 gramsverpakking ROYAL CANIN® gezonde voeding op maat staat dus ongeveer gelijk aan 1 week voeding.

Voor meer informatie over de gezonde voedingen van ROYAL CANIN® zie www.royalcanin.nl