Bij Royal Canin®, doen we alles voor hond & kat.

Actievoorwaarden: Royal Canin Voedingswijzer

Om de keuze voor de juiste voeding voor jouw kat en/of hond makkelijk te maken, heeft Royal Canin een voedingswijzer ontwikkeld. Door enkele vragen te beantwoorden, krijg je binnen één minuut de door Royal Canin geadviseerde voeding op maat voor jouw kat of hond. Na het invullen van verdere persoonlijke gegevens, nodig voor het afhandelen van deze actie, ontvang je binnen enkele minuten een email. Deze email bevat een voedingsadvies en een refund link voor de bij het advies behorende Royal Canin gezonde voeding.

Cash back

Bij een voedingsadvies voor de kat, ontvang je een e-mail met daarin een refund link goed voor één 400 grams-verpakking kattenvoeding (500 gram voor Sphynx-voeding) voor de volwassen kat voor €3,50. Indien je de voedingswijzer hebt doorlopen voor een kitten, ontvang je waardebon goed voor één 400 grams-verpakking kittenvoeding voor €1,-.  Bij de vermelding van het kortingsbedrag op de waardebon wordt uitgegaan van de door Royal Canin geadviseerde verkoopprijs.

Bij een voedingsadvies voor de hond ontvang je een e-mail met daarin een refund link ter waarde van maximaal € 5,-. Voor alle gezonde voedingen uit het 'Mini-assortiment' van Royal Canin geldt een korting van € 3,50. Voor alle overige voedingen geldt een korting van € 5,-.  Het geldende kortingsbedrag staat steeds op de waardebon gedrukt.

De cash back is uitsluitend geldig bij aankoop in een gespecialiseerde fysiek verkooppunt van de op de bon vermelde voeding (400/500 gramsverpakking voor katten en een verpakking van minimaal 1,5 kg voor honden). Aankopen gedaan bij Internetwinkels worden niet vergoed.

Cash back

De cash back waarop aanspraak kan worden gemaakt betreft het verschil tussen de daadwerkelijke (reguliere) aankooprijs die de Deelnemer conform de kassabon/factuur heeft betaald voor het desbetreffende product bij de Dierenspeciaalzaak, en de Actieprijs voor het desbetreffende product ('Cash Back').

Na controle van de verstrekte (contact)gegevens en de kassabon/factuur wordt het Cash Back bedrag waar de desbetreffende Deelnemersaanspraak op kan maken binnen drie weken (3) uitgekeerd aan de Deelnemer door overboeking naar het opgegeven IBAN-nummer. Overboeking vindt alleen plaats naar een Nederlandse betaalrekening (niet zijnde een spaar- of kinderrekening).

Let op:

 1. De Royal Canin Voedingswijzer biedt je de mogelijkheid om met voordeel een gezonde voeding op maat te proberen.
 2. Je kunt voor maximaal 5 verschillende honden én 5 verschillende katten een voedingsadvies aanvragen en waardebon ontvangen. Het aantal in te sturen waardebonnen is echter aan een maximum van 1 gebonden.;
 3. Per huisadres, emailadres, IP-adres en/of bank-/girorekeningnummer wordt slechts één waardebon advies hondenvoeding, één waardebon advies kattenvoeding vergoed.
 4. Bij indienen van meerdere waardebonnen hond of kat zal uitsluitend de eerst door Royal Canin ontvangen waardebon hond en eerst ontvangen waardebon kat worden vergoed.
 5. De per email toegestuurde waardebonnen zijn 4 weken geldig gerekend vanaf de datum dat het voedingsadvies en waardebon verstrekt is. De exacte geldigheidsdatum staat vermeld op de waardebon;
 6. Het bedrag vermeld op de waardebon van de betreffende gezonde voeding, is het bedrag dat op jouw rekening wordt overgemaakt.
 7. De naam en woonplaats geprint op de waardebon en opgeslagen in de administratie van deze aanbieding, dienen overeen te komen met de gegevens gebruikt voor het terugstorten van het aankoopbedrag;
 8. De datum op de kassabon, is de geldige datum m.b.t. beoordeling van het tijdig verzilveren van waardebonnen;
 9. De datum van de kassabon moet op of na de datum van het gekregen voedingsadvies liggen.
 10. De waardebon geldt niet in combinatie met lopende Royal Canin acties, aanbiedingen en/of bonusverpakkingen;
 11. Alleen volledig uitgeprinte en ingevulde waardebonnen, voorzien van geprinte persoonlijke informatie, bevestigde streepjescode en kassabon worden geaccepteerd;
 12. Gekopieerde of onvolledige streepjescodes en/of streepjescodes van andere verpakkingen dan de geadviseerde voeding worden niet geaccepteerd;
 13. Deze actie geldt alleen bij aankoop van Royal Canin-producten bij door Royal Canin erkende fysieke verkooppunten in Nederland. Internetaankopen worden niet vergoed;
 14. Refunds vinden uitsluitend plaats op Nederlandse Giro- en/of bankrekeningen.
 15. Royal Canin controleert alle aangevraagde voedingsadviezen met bijbehorende waardebonnen op geldigheid zoals verwoord in deze actievoorwaarden;
 16. Indien meerdere waardebonnen onder valse voorwendselen (zie ook punt 2) worden ingediend voor refund vervalt het recht op refund voor alle ingediende waardebonnen.
 17. Tekstfouten en prijswijzigingen voorbehouden;
 18. Royal Canin is niet verantwoordelijk voor technische storingen op de voedingswijzer website en/of emailverkeer tussen Royal Canin en internetproviders die verzonden mail afhandelen;
 19. Aan de Royal Canin Voedingswijzer kunnen geen rechten worden ontleend.
 20. Royal Canin behoudt zich het recht voor de Voedingswijzer en bijbehorende voorwaarden aan te passen.
 21. Bij vragen en/of twijfel over het voedingsadvies kun je altijd contact opnemen met het Royal Canin Kenniscentrum via het contactformulier op onze website.

Meest gestelde vragen

1. Royal Canin biedt 1 week voeding voor €3,50 of €1,- (kittenvoeding) en ik krijg vervolgens een verpakking met 400 gram voeding?

Een volwassen kat - uitgaande van een normaal lichaamsgewicht van 4kg - eet gemiddeld 50 tot 70 gram voeding per dag. Wekelijks eet een kat dus tussen de ca. 350 en 500 gram voeding. Een 400 gramsverpakking ROYAL CANIN® gezonde voeding op maat staat dus ongeveer gelijk aan 1 week voeding.

Voor meer informatie over de gezonde voedingen van ROYAL CANIN® zie www.royalcanin.nl

Royal Canin Privacy Statement

Royal Canin Nederland B.V. hecht veel waarde aan uw privacy en wil u daarom uitgebreid informeren over het beleid en de maatregelen die Royal Canin Nederland B.V. heeft genomen om uw privacy te beschermen. Dit doet Royal Canin Nederland B.V. opdat u vertrouwen heeft in de manier waarop Royal Canin Nederland B.V. omgaat met de door u aan ons verstrekte gegevens van uzelf (‘persoonsgegevens') en/of uw hond(en) en/of kat(ten) (‘huisdiergegevens') en begrijpt hoe Royal Canin Nederland B.V. uw persoonsgegevens gebruikt om u de beste producten en een optimale dienstverlening te bieden.

Royal Canin Nederland B.V is een dochteronderneming van Mars Incorporated. Dit privacybeleid is opgesteld in overeenstemming met het privacybeleid van Mars Incorporated. Het volledige Royal Canin - Mars Inc. Privacy Statement kunt u hier teruglezen:

Privacy Statement Mars Inc.