Greyster

Greyster floor
Noorwegen

De Greyster is het resultaat van kruisingen tussen de Duitse Staander en de Greyhound. De Greyster combineert de kracht van de Duitse Staander met de snelheid van de Greyhound. Dat maakt van deze hond een supersprinter die vooral tot zijn recht komt bij eigenaren die graag actieve dingen doen met hun hond. Een Greyster is een prima maatje om mee te rennen of fietsen.

Rasbeschrijving Greyster

 • Ras afkomst: Noorwegen

Kleur

Zwart of bruin gestroomde vacht.

Schofthoogte

Van 68 tot 75 cm.

Gewicht

Van 25 tot 35 kg.

Vacht

Kortharig.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Greyster past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond een voeding op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Greyster past

 • Maxi Adult

  Maxi Adult

  Je grote hond is gezond, toch? Of zouden zijn spijsvertering en skelet wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken? Met Maxi Adult van ROYAL CANIN® krijgt je grote hond precies wat nodig is om gezond te blijven.

  Bekijk productpagina
 • Maxi Junior

  Maxi Junior

  Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase extra ondersteuning voor zijn weerstand kunnen gebruiken? Maxi Junior van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de groei van je pup in de eerste 15 maanden te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Maxi Dermacomfort

  Maxi Dermacomfort

  Je hond is gezond, toch? Of zou zijn huid wel wat glanzender mogen? Maxi Dermacomfort van ROYAL CANIN® is een speciale gezonde voeding die het behoud van een gezonde huid ondersteunt.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Greyster baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Greyster. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Greyster fokker of kennel.

Heb je al een Greyster pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Greyster het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies