ROYAL CANIN® Sporting Energy 4100 Large Dog

Sporting Energy 4100 Large Dog - hondenvoer voor volwassen honden van grote rassen (vanaf 10 kg) met korte periodes van intensieve activiteit

Sporting Energy 4100 Large Dog Sporting Energy 4100 Large Dog floor
Verkrijgbaar in verpakking van 15kg

Is je grote hond sportief? Heb je het idee dat hij extra ondersteuning kan gebruiken bij zijn sportieve prestaties? Sporting Energy 4100 Large Dog van ROYAL CANIN® levert snel de energie om de prestaties van je sporthond te optimaliseren.

  • Snelle energie
  • Ondersteunt gezonde spijsvertering en soepele gewrichten
  • Behoud lichaamsconditie
De juiste voeding? Doorloop de voedingswijzer

Belangrijkste kenmerken

Snelle energie

Snelle energie

Bevat een hoog gehalte aan koolhydraten (40 %) om de energie te leveren die snel kan worden gebruikt om de prestaties van sporthonden met korte inspanningen te optimaliseren.

Ondersteunt gezonde spijsvertering en soepele gewrichten

Ondersteunt gezonde spijsvertering en soepele gewrichten

Exclusief samengesteld voor de prestaties van sport- en werkhonden met een specifieke combinatie aan voedingsstoffen om de gewrichten en een gezond spijsverteringsstelsel te ondersteunen. Aangevuld met een mix van antioxidanten, speciaal afgestemd om vrije radicalen die vrijkomen bij intensieve inspanning, te helpen neutraliseren.

Behoud lichaamsconditie

Behoud lichaamsconditie

Helpt de lichaamsconditie van uw hond te behouden met een aangepast gehalte aan eiwitten in combinatie met de juiste voedingsrichtlijnen die zijn afgestemd op zijn actieve levensstijl.

Ingrediënten

Samenstelling

Maïsmeel, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, rijst, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, mineralen, visolie, bietenpulp, plantaardige vezels, sojaolie, gist, Fructo-Oligo-Sacchariden (0,5%), psylliumschil en psylliumzaden (0,5%), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine A (IE/kg) 22.000
Vitamine D3 (IE/kg) 1.000
Vitamine C (mg/kg) 300
Vitamine E (mg/kg) 500
E1 (ijzer) (mg/kg) 39
E2 (jodium) (mg/kg) 3,9
E4 (koper) (mg/kg) 12
E5 (mangaan) (mg/kg) 51
E6 (zink) (mg/kg) 133
E8 (selenium) (mg/kg) 0,1
Taurine (g/kg) 2

Technologische toevoegingsmiddelen

Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (g/kg) 5
NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staan vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'.

Conserveermiddelen

Antioxidanten

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (%) 23
Ruw vet (%) 15
Ruwe as (%) 6,3
Ruwe celstof (%) 1,6
Luteïne (mg) 5
Koolhydraten (%) 400
Taurine (per kg) (g) 2

Wat gebeurt er tijdens het sporten?
Denk bijvoorbeeld aan Agility, de behendigheidssport voor hond en baas, of Flyball en Frisbee. Je hond moet zich dan in een korte periode intensief inspannen. Zijn spijsvertering versnelt. Er komt een grotere druk op botten en gewrichten. En hij gebruikt zijn spieren intensief. En dus zal ook de energiebehoefte heel intensief zijn. Sporting Energy 4100 Large Dog van ROYAL CANIN® is uitermate geschikt voor honden die zwaarder zijn dan 10 kilo. Dankzij de zorgvuldig samengestelde voedingsstoffen helpt deze voeding je grote hond fitter dan fit te blijven voor zijn en jouw sportactiviteiten. Zet ‘m op!

Beoordeling: 0/5 0

Wat zeggen andere baasjes over ROYAL CANIN® Sporting Energy 4100 Large Dog?

Schrijf beoordeling