De Maine Coon

Een grote vriendelijke reus

Met haar majestueuze uiterlijk lijkt de Maine Coon ware royalty. Ze is statig en vrij stil. Als ze van zich laat horen dan is dat niet met een leeuwenbrul, maar met de meest bescheiden en ontwapenende miauw. De zachtaardige Maine Coon doet je denken aan een grote vriendelijke reus. De grootste kat ter wereld is namelijk ook een van de meest knuffelbare.

Maak kans op een gepersonaliseerde Fatboy

Van maandag 8 oktober tot en met zondag 4 november 2018 kun je kans maken op een gepersonaliseerde Fatboy voor je Maine Coon bij aankoop van een verpakking ROYAL CANIN® rasspecifieke voeding.

Win een gepersonaliseerde FATBOY

Wat maakt jouw Maine Coon uniek?

#1Haar indrukwekkende verschijning

Je Maine Coon kan wel zo’n 10 kg. wegen.

#2Haar weelderige vacht

Je Maine Coon heeft echte leeuwenmanen en schattige oorpluimen.

#3Haar bescherming tegen de kou

Je Maine Coon heeft een driedubbel dikke, volle vacht,

Lees meer over de Maine Coon

Ontdek onze unieke voeding voor de Maine Coon

Speciale brok voor de grote kaak van de Maine Coon

Deze speciaal ontworpen kingsize kubusvormige brokje is aangepast aan de brede vierkante kaak van de Maine Coon. Het unieke brokje stimuleert het kauwen, wat de gebitshygiëne helpt te ondersteunen.

Ondersteuning van gewrichten

Samengesteld om gezonde botten en gewrichten te ondersteunen.

Gezonde huid en vacht

Bevat een combinatie van specifieke voedingsstoffen, waaronder aminozuren, vitaminen en Omega-3 en Omega-6 vetzuren die helpen een gezonde huid en vacht in stand te houden.

 

Win een gepersonaliseerde Fatboy

Van maandag 8 oktober tot en met zondag 4 november 2018 kun je kans maken op een gepersonaliseerde Fatboy voor je kat bij aankoop van een verpakking ROYAL CANIN® rasspecifieke voeding.

Lees meer over deze winactie