Kruising > 45kg (Giant)

Kruising > 45kg (Giant) floor

Gewicht

>45kg

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Kruising > 45kg (Giant) past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Kruising > 45kg (Giant) past

 • Giant Junior

  Giant Junior

  Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze fase misschien iets slanker moeten zijn? Speciaal voor pups van zeer grote rassen (>45 kg) in de 2e groeifase is er Giant Junior van ROYAL CANIN®. Het ondersteunt de spijsvertering en de gewrichten.

  Bekijk productpagina
 • Giant Adult

  Giant Adult

  Je zeer grote hond is gezond, toch? Of zou hij nog wel wat vitaler kunnen? ROYAL CANIN® heeft speciaal voor zeer grote honden ouder dan 18 tot 24 maanden Giant Adult ontwikkeld. Dit helpt bij het behoud van de vitaliteit van zeer grote honden.

  Bekijk productpagina
 • Giant Puppy

  Giant Puppy

  Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase extra ondersteuning kunnen hebben? Speciaal voor pups van zeer grote rassen (>45 kg) in de eerste groeifase hebben we Giant Puppy van ROYAL CANIN® ontwikkeld. Het draagt bij aan zijn natuurlijke weerstand en een gezonde groei.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Top 5 Populaire namen voor de Kruising > 45kg (Giant)

Naam Voorkomend in Nederland
1. Diesel
1.6%
1.6%
2. Boris
1.4%
1.4%
3. Spike
1.4%
1.4%
4. Max
1.1%
1.1%
5. Banjer
0.9%
0.9%

Kruising > 45kg (Giant) baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Kruising > 45kg (Giant). Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Kruising > 45kg (Giant) fokker of kennel.

Heb je al een Kruising > 45kg (Giant) pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Kruising > 45kg (Giant) het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies