Majestic Treehound

Majestic Treehound floor
Verenigde Staten

De Majestic Tree Hound is ontwikkeld door bloedhonden te kruisen met jachthonden. Het resultaat: een grote en sterke hond met veel los vel, grote flaporen, een legendarische neus en een stem die klinkt als een klok. Deze Amerikaan is een dappere speurder en jager. Dankzij zijn vriendelijke karakter is hij ook geschikt als gezinshond.

Rasbeschrijving Majestic Treehound

 • Ras afkomst: Verenigde Staten

Uiterlijke kenmerken van de Majestic Treehound

Jachthonden.

Kleur

Een effen kleur of met gemengde kleuren.

Schofthoogte

60-72 cm.

Gewicht

34-49 kg.

Type

Jachthonden.

Vacht

Kortharig.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Majestic Treehound past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Majestic Treehound past .

NAAR DE VOEDINGSWIJZER

 • Maxi Adult

  Maxi Adult

  Je grote hond is gezond, toch? Of zouden zijn spijsvertering en skelet wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken? Met Maxi Adult van ROYAL CANIN® krijgt je grote hond precies wat nodig is om gezond te blijven.

  Bekijk productpagina
 • Large Dog Starter

  Large Dog Starter

  Vanaf de tweede helft van haar zwangerschap tot en met de periode dat ze melk geeft heeft je hond een verhoogde voedingsbehoefte. Je grote teef kan, afhankelijk van het aantal pups, wel vier keer zoveel energie of eiwitten nodig hebben. Je dierenarts kan dan een speciale voeding adviseren die een optimale spijsvertering helpt ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Large Dog Neutered Junior

  Large Dog Neutered Junior

  Is je pup gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je hond heeft minder calorieën nodig terwijl zijn eetlust kan toenemen. Je dierenarts kan dan een speciale voeding van ROYAL CANIN® adviseren die helpt om je hond op een gezond gewicht te houden.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Top 1 Populaire namen voor de Majestic Treehound

Naam Voorkomend in Nederland
1. Dandy
100%
100%

Majestic Treehound baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Majestic Treehound. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Majestic Treehound fokker of kennel.

Heb je al een Majestic Treehound pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Majestic Treehound het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies