Katten en honden helpen om zo gezond mogelijke levens te leiden.

Afmelden nieuwsbrief - verwijderen gegevens

Heb jij ooit deelgenomen aan een Royal Canin actie? Of jezelf actief ingeschreven voor een van onze nieuwsbrieven? Dan zijn de volgende gegevens veilig opgeslagen in een 'Mijn Royal Canin'-account:

  1. Jouw persoonlijke gegevens;
  2. De gegevens van jouw hond en/of kat;
  3. De keuzes voor de te ontvangen nieuwsbrieven.
Uitschrijven voor Royal Canin Nieuwsbrieven?

Uitschrijven kan voor één of meerdere nieuwsbrieven van Royal Canin: hond, kat en/of acties. Je hebt hierin dus een keuze en volledig afmelden is wellicht niet jouw bedoeling.

Log daarom altijd even in 'Mijn Royal Canin' om te kijken welke huisdieren geregistreerd staan en welke nieuwsbrief-voorkeuren zijn ingesteld. Weet je jouw wachtwoord niet meer? Kies dan voor de optie 'verwijder mijn account' en log in via de speciale link die je per email toegezonden krijgt.

Jouw gegevens bij Royal Canin volledig verwijderen?

Wil jij geen enkele vorm van communicatie meer te ontvangen én alle gegevens van jou en je huisdier(en) definitief verwijderen. Geen probleem, kies dan voor de optie 'volledig uitschrijven' en jouw 'Mijn Royal Canin'-account wordt na bevestiging per email definitief verwijderd.

ps.
De extra bevestiging per email is ter beveiliging van jouw persoonlijke gegevens; we willen voorkomen dat iemand anders misbruikt maakt van jouw emailadres en gegevens.

Royal Canin - Mars Inc. Privacy Statement

Mijn gegevens

Vul je e-mailadres in, dan controleren we wat je kunt doen om je uit te schrijven.