Noord Amerikaanse herder

Noord Amerikaanse herder floor
Noord-Amerika

De North American Miniature Australian Shepherd is precies wat de naam doet vermoeden: een miniatuuruitvoering van de Australian Shepherd. Deze hond werd ontwikkeld door steeds verder te fokken met zo klein mogelijke Aussies. Hoe mini hij ook mag zijn, deze kleine rakker is qua karakter net zo groots als de ‘echte’ Australian Shepherd. Superintelligent, werklustig en gehoorzaam. Het ras is niet erkend door de FCI, de wereldwijde organisatie van hondenkennels.

Rasbeschrijving Noord Amerikaanse herder

 • Ras afkomst: Noord-Amerika

Uiterlijke kenmerken van de Noord Amerikaanse herder

Gezelschapshond

Herdershonden.

Kleur

In diverse kleuren.

Schofthoogte

Van 33 tot 46 cm.

Gewicht

Van 7 tot 13,5 kg.

Type

Herdershonden.

Vacht

Middellang.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Noord Amerikaanse herder past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond een voeding op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Noord Amerikaanse herder past

 • Medium Adult

  Medium Adult

  Je hond is gezond, toch? Of kan hij tijdens zijn rondje buiten soms wel wat extra natuurlijke weerstand gebruiken? En hoe zit het met zijn gewicht? Medium Adult van ROYAL CANIN® ondersteunt het natuurlijke afweersysteem en helpt bij het behouden van een gezond figuur.

  Bekijk productpagina
 • Medium Junior

  Medium Junior

  Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze snelle groeifase ondersteuning voor zijn weerstand nodig hebben? Medium Junior van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de groei van je pup in de eerste 12 maanden te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Medium Dermacomfort

  Medium Dermacomfort

  Je hond is gezond, toch? Of zou zijn huid wel wat glanzender mogen? Medium Dermacomfort van ROYAL CANIN® is een speciale gezonde voeding die het behoud van een gezonde huid ondersteunt.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Noord Amerikaanse herder baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Noord Amerikaanse herder. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Noord Amerikaanse herder fokker of kennel.

Heb je al een Noord Amerikaanse herder pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Noord Amerikaanse herder het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies