Noord Amerikaanse herder

Noord Amerikaanse herder floor
Noord-Amerika

De North American Miniature Australian Shepherd is precies wat de naam doet vermoeden: een miniatuuruitvoering van de Australian Shepherd. Deze hond werd ontwikkeld door steeds verder te fokken met zo klein mogelijke Aussies. Hoe mini hij ook mag zijn, deze kleine rakker is qua karakter net zo groots als de ‘echte’ Australian Shepherd. Superintelligent, werklustig en gehoorzaam. Het ras is niet erkend door de FCI, de wereldwijde organisatie van hondenkennels.

Rasbeschrijving Noord Amerikaanse herder

 • Ras afkomst: Noord-Amerika

Uiterlijke kenmerken van de Noord Amerikaanse herder

Gezelschapshond

Herdershonden.

Kleur

In diverse kleuren.

Schofthoogte

Van 33 tot 46 cm.

Gewicht

Van 7 tot 13,5 kg.

Type

Herdershonden.

Vacht

Middellang.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Noord Amerikaanse herder past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Noord Amerikaanse herder past .

NAAR DE VOEDINGSWIJZER

 • Medium Adult

  Medium Adult

  Je hond is gezond, toch? Of kan hij tijdens zijn rondje buiten soms wel wat extra natuurlijke weerstand gebruiken? En hoe zit het met zijn gewicht? Medium Adult van ROYAL CANIN® ondersteunt het natuurlijke afweersysteem en helpt bij het behouden van een gezond figuur.

  Bekijk productpagina
 • Medium Dog Neutered Junior

  Medium Dog Neutered Junior

  Is je jonge hond gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je pup heeft minder calorieën nodig terwijl zijn eetlust kan toenemen. Je dierenarts kan dan een speciale voeding van ROYAL CANIN® adviseren die helpt om je pup op een gezond gewicht te houden.

  Bekijk productpagina
 • Medium Dog Neutered Adult

  Medium Dog Neutered Adult

  Is je hond gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je gecastreerde hond heeft minder calorieën nodig terwijl de eetlust kan toenemen. Je dierenarts kan dan een speciale voeding van ROYAL CANIN® adviseren die helpt om je middelgrote hond op een gezond gewicht te houden.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Noord Amerikaanse herder baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Noord Amerikaanse herder. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Noord Amerikaanse herder fokker of kennel.

Heb je al een Noord Amerikaanse herder pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Noord Amerikaanse herder het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies