Himalaya Herdershond

Himalaya Herdershond floor

Deze hond van Tibetaanse afkomst staat op de lijst van voorlopig erkende rassen. Er is nog weinig bekend over de herkomst van dit ras met zijn zeer dichte en ruwe vacht.

Rasbeschrijving Himalaya Herdershond

 • Ras afkomst: Tibet (China)

Uiterlijke kenmerken van de Himalaya Herdershond

Herdershonden.

Kleur

In diverse kleuren.

Schofthoogte

Van 51 tot 66 cm.

Gewicht

Van 23 tot 41 kg.

Type

Herdershonden.

Vacht

Dicht en ruw.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Himalaya Herdershond past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Himalaya Herdershond past .

NAAR DE VOEDINGSWIJZER

 • Maxi Adult

  Maxi Adult

  Je grote hond is gezond, toch? Of zouden zijn spijsvertering en skelet wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken? Met Maxi Adult van ROYAL CANIN® krijgt je grote hond precies wat nodig is om gezond te blijven.

  Bekijk productpagina
 • Large Dog Starter

  Large Dog Starter

  Vanaf de tweede helft van haar zwangerschap tot en met de periode dat ze melk geeft heeft je hond een verhoogde voedingsbehoefte. Je grote teef kan, afhankelijk van het aantal pups, wel vier keer zoveel energie of eiwitten nodig hebben. Je dierenarts kan dan een speciale voeding adviseren die een optimale spijsvertering helpt ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Large Dog Neutered Junior

  Large Dog Neutered Junior

  Is je pup gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je hond heeft minder calorieën nodig terwijl zijn eetlust kan toenemen. Je dierenarts kan dan een speciale voeding van ROYAL CANIN® adviseren die helpt om je hond op een gezond gewicht te houden.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Himalaya Herdershond baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Himalaya Herdershond. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Himalaya Herdershond fokker of kennel.

Heb je al een Himalaya Herdershond pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Himalaya Herdershond het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies