Kurilian Bobtail

Kurilian Bobtail floor
Japan

De Kurilian Bobtail is een vriendelijk aanhankelijke kat met een groot aanpassingsvermogen. Het is een echte jager en met name jagen op ratten is haar specialiteit. Deze kat is makkelijk in de verzorging. Eens per week goed kammer of borstel is voldoende,

Rasbeschrijving Kurilian Bobtail

 • Ras afkomst: Japan

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Kurilian Bobtail past

Elke kat heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Kurilian Bobtail past

 • Ageing Sterilised 12+

  Ageing Sterilised 12+

  Je gesteriliseerde of gecastreerde kat is gezond, toch? Of zou ze wel wat slanker kunnen en wat vitaler? Ageing Sterilised 12+ van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld voor je gesteriliseerde poes of gecastreerde kater vanaf 12 jaar. Het helpt bij het behoud van een gezond gewicht.

  Bekijk productpagina
 • Fit 32

  Fit 32

  Je kat is gezond, toch? Of zou ze voor haar avonturen buitenshuis wel wat extra weerstand nodig hebben? Fit 32 van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld voor de kat die regelmatig buiten is. Het helpt bij het ondersteunen van haar natuurlijke weerstand.

  Bekijk productpagina
 • Outdoor

  Outdoor

  Je kat is gezond, toch? Of zou ze door al haar avonturen buiten meer natuurlijke weerstand nodig hebben? Outdoor van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld voor actieve katten die veel buiten zijn. Het helpt hun natuurlijke weerstand te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Top 5 Populaire namen voor de Kurilian Bobtail

Naam Voorkomend in Nederland
1. Dunya
10%
10%
2. Miley
10%
10%
3. Mindy
10%
10%
4. Mollie
10%
10%
5. Nola
10%
10%

Kurilian Bobtail baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Kurilian Bobtail. Een goede fokker of cattery is het startpunt bij het kopen van een kitten. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Kurilian Bobtail fokker of cattery.

Heb je al een Kurilian Bobtail kitten in huis? Weet waar je op moet letten en geef jouw kitten de beste voeding op maat. Royal Canin geeft jou informatie en nuttige tips.

Gun jouw Kurilian Bobtail het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over kittens