Tibetaan

Tibetaan floor
Onbekend

Rasbeschrijving Tibetaan

 • Ras afkomst: Onbekend

Het karakter van de Tibetaan

De Tibetaan is een spontane kat die erg sociaal is, graag heeft de Tibetaan ook een maatje om mee te spelen en te slapen. Ook heeft de Tibetaan graag mensen om zich heen bij wie hij dan lekker op schoot kan liggen en tegen kan praten. De Tibetaan is een echte aandachtvrager en ook op latere leeftijd een nog speelse kat.

Lichaam

De Tibetaan is een slanke kat met een stevige poten.

Vacht

Volle halflang harige vacht

Staart

Pluimstaart

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Tibetaan past

Elke kat heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Tibetaan past .

 • Hairball Care in Gravy

  Hairball Care in Gravy

  Je volwassen kat is gezond, toch? Of heeft zij regelmatig last van haarballen? Geen pretje voor je kat. En ook niet voor je vloerbedekking. Hairball Care in Gravy van ROYAL CANIN® helpt je kat om de ingeslikte haren uit te scheiden.

  Bekijk productpagina
 • Kitten in Jelly

  Kitten in Jelly

  Je kitten is gezond, toch? Of kan deze kritische kleine eter in de groei wel wat extra natuurlijke weerstand gebruiken? Kitten Instinctive in Jelly helpt de natuurlijke weerstand van je jonge kat te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
 • Mother & Babycat Mousse

  Mother & Babycat Mousse

  Jouw jonge kitten is gezond, toch? Of zou hij meer natuurlijke weerstand nodig hebben? In de eerste maanden is hij namelijk extra vatbaar voor infecties. Mother & Babycat van ROYAL CANIN® is een zachte mousse die de natuurlijke weerstand van je kitten helpt ondersteunen.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Top 5 Populaire namen voor de Tibetaan

Naam Voorkomend in Nederland
1. Fitzroy
16.7%
16.7%
2. Sjakie
16.7%
16.7%
3. Orange
16.7%
16.7%
4. Amunhotep
16.7%
16.7%
5. Kedhareshvar
16.7%
16.7%

Tibetaan baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Tibetaan. Een goede fokker of cattery is het startpunt bij het kopen van een kitten. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Tibetaan fokker of cattery.

Heb je al een Tibetaan kitten in huis? Weet waar je op moet letten en geef jouw kitten de beste voeding op maat. Royal Canin geeft jou informatie en nuttige tips.

Gun jouw Tibetaan het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over kittens