Toy American Eskimo

Toy American Eskimo floor
Verenigde Staten

De American Eskimo Dog is eigenlijk een Grote Witte Keeshond. Dit ras is afkomstig uit Duitsland en is erkend door de FCI, de wereldwijde organisatie van hondenkennels. Aan deze witte pluizenbol werd op Amerikaanse bodem dusdanig gesleuteld dat een nieuw ras ontstond. Het ras komt voor in drie formaten: toy (maximaal 30 cm) , miniature (maximaal 40 cm) en standard (50 cm).

Rasbeschrijving Toy American Eskimo

 • Ras afkomst: Verenigde Staten

Kleur

Zuiver wit.

Schofthoogte

Van 28 tot 31 cm.

Gewicht

Van 3 tot 5 kg.

Hoofd

Zijn kop lijkt op die van een vos.

Oren

Staande oren.

Vacht

Langharig, dicht.

Staart

Over de rug gebogen staart heeft een mooie pluim.

Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Ontdek direct welk ras goed bij jou past!
Verantwoord huisdierenbezit - welk ras past bij jou?

Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum

Neem contact op
Neem contact op

Ontdek welke voeding bij jouw Toy American Eskimo past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN® heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Toy American Eskimo past .

NAAR DE VOEDINGSWIJZER

 • Mini Adult

  Mini Adult

  Je kleine hond is gezond toch? Of kan hij voor zijn enthousiasme extra energie gebruiken? Speciaal daarvoor hebben we Mini Adult van ROYAL CANIN®.

  Bekijk productpagina
 • Small Dog Neutered Adult

  Small Dog Neutered Adult

  Is je kleine hond gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je hond heeft minder calorieën nodig terwijl zijn eetlust kan toenemen. En dus de voedselopname. Je dierenarts kan dan een speciale voeding adviseren die helpt om je hond op een gezond gewicht te houden.

  Bekijk productpagina
 • Small Dog Senior Consult Mature

  Small Dog Senior Consult Mature

  Je kleine oudere hond is gezond toch? Of zou hij wat vitaler kunnen? Kleine honden kunnen vanaf 8 jaar al de eerste ouderdomsverschijnselen krijgen. ROYAL CANIN® heeft voor de kleine hond vanaf 8 jaar Small Dog Senior Consult Mature ontwikkeld. Een speciale voeding om de gezondheid van je oudere hond te ondersteunen.

  Bekijk productpagina
Naar de voedingswijzer

Toy American Eskimo baasje worden?

Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Toy American Eskimo. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Toy American Eskimo fokker of kennel.

Heb je al een Toy American Eskimo pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

Gun jouw Toy American Eskimo het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin.

Bekijk onze pagina over puppies