Mars University

Mars University

Voor jouw ontwikkeling is niks ons te veel. Je moet de lat dus zo hoog mogelijk leggen, en onze eigen Mars University zal je helpen om je doel te bereiken en er meer uit te halen.

Zoals een business school, alleen beter.

Waar is deze University? Overal waar Mars is. Mars U, zoals we ze intern noemen, is geen gebouw of een plaats. Het is een wereldwijd team, verdeeld over de hele wereld in instituten die een bepaalde functie ondersteunen (bijvoorbeeld marketing of engineering), zich bezighouden met een reeks vaardigheden voor verschillende functies, zoals line manager excellence of engagement, of die volledig op maat gemaakte leeroplossingen bieden voor kritische bedrijfsbehoeften. Beschouw het als een business school, maar meer flexibel, meer op maat voor jou en met onze Vijf principes als leidraad.

Een volledig geïntegreerde leerervaring

Leren gaat hier uiteraard niet alleen over het bijwonen van lessen en opleidingen. Natuurlijk heb je een stevige basis nodig, en onze cursussen zullen je deze ook geven. Ons 70/20/10 leermodel zegt echter dat ongeveer slechts 10% van je kennis uit cursussen en opleidingen moet komen. 20% komt van uitstekende mentors en de resterende 70% komt uit de mogelijkheid om wat je geleerd hebt in de praktijk te brengen. Het is dus meer dan een vakje aanvinken naast een voltooide cursus, meer dan het behalen van nog een certificaat. Het is een volledig geïntegreerde leerervaring.

Leren stopt nooit

Als Mars-medewerker zul je het super vinden dat het leren nooit stopt. Zelfs extern zijn experts het eens over onze benadering. De Corporate University Exchange heeft ons herhaaldelijk geprezen voor de Best Corporate University Launch (2006), Excellence in Business Alignment (2006, 2007, 2010) en Excellence in Leadership (2010), om er maar een paar te noemen. De Gallup-organisatie dacht hierover hetzelfde en heeft Mars hiervoor meerdere keren de Great Workplace Award voor toegekend.  De Nederlandse units van Mars Inc. (Royal Canin Nederland B.V., Mars Nederland B.V. en Mars Food Europe C.V.) eindigden in maart 2017 gezamenlijk met grote trots op de 2e plaats van Great Places To Work.

Interesse in een carriére bij Mars or Royal Canin Nederland?