Vrijheid, verantwoordelijkheid en een bedrijf dat van jou wordt

Royal CaninMars-medewerkers maken echt deel uit van het bedrijf. Omdat we van elk van hen verwachten dat ze het bedrijf als hun eigen bedrijf zien. Ongeacht of je in de fabriek werkt en de machines vlot laat lopen, of als afgestudeerde leert om in de toekomst leiding te geven of een senior manager van een van onze afdelingen bent, de verwachting is hetzelfde. Je zult een vrijheid hebben die je nog nooit gehad hebt. Veel vrijheid. En die vrijheid houdt verantwoordelijkheid in.
 

Wie zoeken we?

Wij verwachten dat onze medewerkers elke kans grijpen om zichzelf te ontwikkelen. Je beslist dus vooral zelf hoe de toekomst er voor jou uitziet. Maar dat kan op veel verschillende manieren verlopen. Want wij bieden een structuur voor je ontwikkeling in de breedste zin, waarmee je je carrière kunt uitbouwen in verschillende landen en bedrijfseenheden.

Onze associates

MARS wil uitzonderlijke mensen aantrekken. Mensen met heel veel talent die niet wachten totdat alles in hun schoot valt, maar zelf op zoek gaan naar succes. Mensen die verantwoordelijkheid durven te nemen voor wat dan ook, van de revolutionaire manier waarop we dierenvoeding verpakken tot de manier waarop we onze producten ontwikkelen en op de markt brengen. Als jij een van deze uitzonderlijke mensen bent, zal je hier uitstekend werk kunnen leveren en allerlei kansen kunnen grijpen.

Maak je ambities waar

Werk. Maak je ambities waar. En besef dat een bedrijf niet alleen draait om winst maken. Dat is de filosofie van Mars. En de kans die we al onze medewerkers bieden. Een kans om meer betekenis te geven aan wat je doet, voor jezelf,  voor de mensen om je heen en voor de planeet.

Wat je hier vindt is uitdagend, interessant werk. Je krijgt wat je nodig hebt om topprestaties te leveren en je krijgt de beste mensen om je heen om je daarbij te helpen. En behalve dat je bijdraagt aan een nog betere bedrijfsvoering en een mooie carrière voor jezelf opbouwt, werk je ook mee aan een moderner bedrijf dat duurzaamheid stimuleert.

Werken binnen MARS gaat nooit over één persoon, één project of één merk of product alleen. Het gaat over hoe je alles kunt meenemen wat binnen je bereik ligt en hoe we daar op lange termijn wederzijds de vruchten van kunnen plukken. Omdat we van elk van hen verwachten dat ze MARS als hun eigen bedrijf zien, noemen we onze medewerkers ‘Associates’. En al deze associates maken ook echt deel uit van het bedrijf. Dit kenmerkt onze ambitie om al onze associates al vroeg veel vrijheid en verantwoordelijkheid te geven. Hierdoor betekent werken binnen MARS dat je zeker bent van uitdagend en interessant werk. Je krijgt wat je nodig hebt om topprestaties te leveren en de beste mensen staan om je heen om je daarbij te helpen.

 
Interesse in een carriére bij Mars or Royal Canin Nederland?