Bij Royal Canin®, doen we alles voor hond & kat.

KENNIS EN TIPS VOOR KITTENS VAN 16 WEKEN OUD

ROYAL CANIN® steunt je bij elke stap! We geven je onze kennis, tips en advies voor kittens van 16 weken oud. 

Je bekijkt nu artikelen over je kat van
  •  
16 weken oud.

Wordt je kat een binnen- of buitenkat?

Je kat binnenhouden of naar buiten laten gaan heeft voor- en nadelen. Zo is je kat binnen een stuk veiliger, maar kan ze buiten meer haar natuurlijke gedrag vertonen.

Lees dit artikel

Wat vertelt je kitten met lichaamstaal?

Je kitten heeft waarschijnlijk een hoop tegen je te miauwen, maar ook met bijvoorbeeld haar oren, ogen en staart vertelt ze je al heel veel. Als je haar lichaamstaal goed observeert zul je je kleine kitten steeds beter gaan begrijpen.

Lees dit artikel

Droogvoer en natvoer voor katten - 10 feiten

Ondersteun de gezondheid van je kat door haar zowel droogvoeding als natvoeding te geven. Je kunt het nat- en droogvoer afwisselen en/of combineren. Waar je voor kiest hangt helemaal af van de behoeften van jouw kat.

Lees dit artikel

Alles over het kittengebit

Het gebit van je kitten ontwikkelt zich, net als de rest van haar lichaam, razendsnel. Haar melkgebit komt binnen een paar weken door en na een paar maanden heeft ze dit gebit alweer ingewisseld voor een compleet volwassen gebit!

Lees dit artikel

Wat vertelt je kitten met geluid?

De kattentaal van je kitten zul je nooit helemaal verstaan. Toch kun je haar leren begrijpen wanneer je goed luistert naar de geluiden die je kitten maakt, en ze koppelt aan de situaties waarin ze ze maakt.

Lees dit artikel