Bij Royal Canin®, doen we alles voor hond & kat.

Kennis en tips voor een hond van 34 weken oud

Je bekijkt nu artikelen over je hond van
  •  
34 weken oud.

'Natuurlijk en graanvrij'; wat zegt dat eigenlijk?

'Natuurlijke voeding', 'graan'- of glutenvrij', 'met vlees'; termen die je veelvuldig terugziet op verpakkingen van hondenvoeding. Maar wat zeggen deze termen eigenlijk? Is 'natuurlijke voeding' bijvoorbeeld gezonder?

Lees dit artikel

Geef ik mijn pup nog wel het juiste hondenvoer?

En dan is je kleintje ineens alweer zo'n zeven maanden oud! Het echte puppy-zijn is er wel vanaf. Maar je geeft nog steeds puppyvoeding. Klopt dat nog wel?

Lees dit artikel

Hoe vaak moet mijn hond naar de dierenarts?

Je kunt niet altijd aan je hond zien of hij iets mankeert. Soms zijn er signalen die jij als baasje niet direct oppikt, maar die je dierenarts wel opmerkt. Een regelmatige checkup voor je hond is echt geen overbodige luxe...

Lees dit artikel

Mijn hond trekt aan de lijn?

Voor veel hondeneigenaren is het een grote ergernis: Een hond die voortdurend aan de riem trekt tijdens een wandeling die ontspannen zou moeten zijn. Maar waarom trekt je hond aan de riem en hoe kun je ervoor zorgen dat wandelen weer leuk wordt?

Lees dit artikel

Zelf speeltjes maken voor je hond

Spelen met je hond is goed voor de band tussen jullie. Om je hond enthousiast te houden, moet hij het spel wel interessant vinden. Afwisseling is hierin het sleutelwoord. Hoe leuk is het om af en toe zelf een spel te bedenken en te maken?

Lees dit artikel

De hond, je beste en trouwste vriend

Waarschijnlijk zo'n 17.000 jaar geleden begon de gedeelde geschiedenis van de mens en de hond. De hond bleek door al die eeuwen heen een zeer trouw maatje, gezinslid of collega.

Lees dit artikel