Katten en honden helpen om zo gezond mogelijke levens te leiden.

Je kitten is bijna volwassen - een nieuwe fase!

Je kitten is al bijna geen kitten meer. Binnenkort zal ze helemaal volgroeid in de kracht van haar leven staan. Haar voeding zul je aan moeten passen aan deze nieuwe levensfase. Royal Canin ondersteunt je kitten ook in haar volwassen leven optimaal!

Vier criteria voedingskeuze

De marketingclaims vliegen je om de oren, maar er zijn slechts vier kwaliteitscriteria die bepalen of voeding echt goed is voor je kat: Is de voeding veilig, voedzaam, op maat en smakelijk?

Bij Royal Canin hebben we voedselveiligheid en voedzaamheid hoog in het vaandel staan. Voldoen aan de unieke behoeften van iedere kat en de smakelijkheid van onze voeding vinden we net zo belangrijk.

Veilig en voedzaam

We produceren alle voedingen in onze eigen fabrieken. Zo kunnen we het hele productieproces nauwkeurig controleren. De fabrieken voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden wekelijks 8 uur stilgelegd voor grondige reiniging.

ROYAL CANIN®-voedingen bevatten een optimale samenstelling van eiwitten, vetten, koolhydraten (o.a. vezels), vitaminen, mineralen, vocht en antioxidanten. Je kat neemt deze voedingsstoffen eenvoudig op door de goede verteerbaarheid van de voedingen.

Op maat

Bij Royal Canin hebben we voeding die exact aansluit op specifieke kenmerken en behoeften van je kat.
Zo is er voeding voor binnen- of buitenkatten: ROYAL CANIN® Indoor en ROYAL CANIN® Outdoor.
ROYAL CANIN® Appetite control helpt je gesteriliseerde/gecastreerde kat op gewicht te blijven.
En er zijn rasspecifieke voedingen, zoals ROYAL CANIN® Persian of ROYAL CANIN® Siamese.
Heeft je kat op advies van de dierenarts speciale voeding nodig? Dan heeft Royal Canin ook veterinaire voedingen.

Smakelijk

Omdat je er met veiligheid, voedzaamheid en maatwerk nog niet bent, besteedt Royal Canin ook veel aandacht aan de smakelijkheid van de voeding. Doordat je kat veel minder smaakpapillen heeft dan de mens, bepaalt ze of ze voedsel lekker vindt door een combinatie van smaak, geur en textuur. Een optimale samenstelling hiervan in de ROYAL CANIN®-voedingen ondersteunt een gezonde eetlust bij je kat!

Wil je weten welke voeding het best past bij de behoeften van jouw kat? Vul dan de Voedingswijzer in.


Deel dit bericht

Andere relevante kennis voor katten in deze levensfase…