Katten en honden helpen om zo gezond mogelijke levens te leiden.

Hoe was jullie eerste week samen?

Je kitten is al een week bij je. We zijn benieuwd of jullie al een beetje aan elkaar gewend zijn.

Genieten, maar ook...

Kittens zijn zo schattig! Ondeugend en soms onhandig, waardoor ze vaak een lach op je gezicht toveren. Probeer zoveel mogelijk te genieten van die kleine momentjes, want voor je het weet is je kitten groot. Maar laten we eerlijk zijn: hij kan ook best een beetje vervelend zijn af en toe! Als hij weer in de gordijnen hangt of zich opnieuw in een benarde positie heeft gewurmd. Geduld is een schone zaak. Vergeet niet dat hij nog heel klein is en dat hij alles nog moet leren.

Vragen en advies

Als dit je eerste kitten is, is de kans groot dat je best veel vragen hebt over zijn gedrag of verzorging. Onze website royalcanin.nl bevat heel veel informatie en antwoorden. Tik in de zoekbalk bovenin een zoekterm en je krijgt meerdere pagina's met antwoorden. Twijfel je of je wel de juiste voeding geeft? Dan kun je op de website onze voedingswijzer invullen. Na enkele vragen beantwoord te hebben, krijg je een passend advies of bel het ROYAL CANIN® Kenniscentrum: 0413-318400.

Dierenarts

Zijn er zaken waar je het juiste antwoord niet van kunt vinden: je kunt altijd contact opnemen met je dierenarts of de fokker. Zij hebben veel ervaring en kunnen je vaak goed op weg helpen in situaties waarvan je even niet weet wat je daarmee moet. En schaam je niet! Elke eigenaar kampt wel eens met vragen over zijn of haar kitten. Met advies van een deskundige ben je vaak al snel geholpen.


Deel dit bericht

Andere relevante kennis voor katten in deze levensfase…